dimecres, 16 de novembre de 2011

TALLER DE CUINA

Com ja sabeu, a la nostra classe tenim una cuina, doncs bé, el dijous vam fer creps a la USEE. A més, vam convidar els companys de l'aula oberta i, entre tots, vam fer i vam menjar unes creps de melmelada, formatge i xocolata boníssimes!

Si us animeu a fer-ne, aquí teniu la recepta:

Per a 6 persones fan falta: 250 gr. de farina
                                                  1/2 litre de llet
                                                     2 ous
                                                     1 culleradeta d'oli
                                                     1 polsim de sal

Primer de tot es posen els ous i la farina en un bol i es remena bé, mica en mica s'afegeix la llet i la sal fins aconseguir una massa llisa i sense grumolls. Aquesta massa es deixa reposar uns minuts mentre es prepara una paella amb un raig d'oli i quan estigui calenta ja es pot tirar una cullerada de la massa preparada i s'escampa per tota la superfície de la paella. Quan la capa de sota està daurada es tomba amb l'ajuda d'una espàtula per tal que quedi daurada de l'altre costat. Tot seguit és hora de farcir-la al gust.

BON PROFIT!


1 comentari:

  1. MMMMMMMMM!!!!! QUE BONÍSSIMES!
    PERÒ VOLEM VEURE UNA FOTO!!!
    NOSALTRES TAMBÉ EN VAM FER EL CURS PASSAT DE XOCOLATA I DE FORMATGE. TAMBÉ ENS VAN SORTIR MOLT BONES.
    ALUMNES DE LA USEE DE CELRÀ.

    ResponElimina