dijous, 10 de maig de 2012

TALLER DE CUINA

Avui han vingut els companys de l'aula oberta a realitzar el darrer Taller de Cuina d'aquest curs. Hem preparat una altra recepta: 
Crestes farcides de tomàquet i tonyina
a més, en comptes de fregir-les, les hem cuit al forn. Han sortit molt bones!





10 comentaris:

  1. me gusto i queria que agan creps

    ResponElimina
  2. que fac in creps que estan mol bons

    ResponElimina
  3. mha agradaria fer un taller de cuina de un pastis de xocolata de llet

    ResponElimina
  4. A mi ma agrada les Crestes.
    A mi ma agrada les crestes amb tonyina.
    Jo menjo crestes de tonyina a la casa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. que ve nosaltres tambe en vam fer de empanadilles amb tonyina i ou dur i acompanyat amb patates fregides, i eren molt bones.

      Elimina
    2. vam fet patates fregidas i esta bones si casa va menja ketup

      Elimina
  5. Que ve nusaltres tambe em fet enpanadillas,em barajat ou dur i tunyina. Tambe vam fer patatas frejidas

    ResponElimina
  6. Nosaltre vam fer anpanadilles i les vam fregir .

    ResponElimina
  7. Mmmm.... quina "bona pinta"!
    Us felicito per aquest taller de cuina.
    Júlia (USEE de Celrà).

    ResponElimina
  8. que rico bufffffffffff ara me apetese

    ResponElimina