dilluns, 11 de març del 2013

TEMA DEL MES


Febrer - Març 13
El tema és: EL MEU PERSONATGE PREFERIT. 
Hem parlat a classe del personatge (actor o actriu, cantant, jugador de futbol, personatge de dibuixos animats, etc.) que més li agrada a cada alumne. El resum per veure les preferències tot seguit:

DANIEL
Sulley y Mike

son personajes de MONSTRUOS S.A. Megusta por qué es muy divertido.










SALIM
Cristiano Ronaldo

pEnso Que es el millor jugaoor del mon. juga al real madrid . Ha guanyat moltes copes. M'agrada tambe perque es molt xulo i que sempre marca gols.





JOAN 
ESTREMODURO
L'any 2006, Uoho Robe creen Muxik, una discogràfica que pretén, segons paraules de Robe "dar a conocer primeros trabajos de grupos que pensamos merecen ser escuchados", malgrat la mala situació de la indústria discogràfica. El 9 de setembre de 2008 va ser posat a la venda el nou disc d'estudi: 'La ley innata', un disc que trenca bastant amb els projectes anteriors del grup i que recorda a 'Poesía básica' o 'Pedrá' en certs aspectes. Su piel... que me corro si me roza su piel ay... ¿Fumas? Pero solo no me sienta muy bien ¡toma! alíñale. Y yo me quedo en casa;  no necesito tenerte cerca cuando vomito.
  

  
      


DAVID LUQUE
antonio recio

Es un personnaje de la serie la que se avecina antonio esta casado con berta y viven en una urbanizacion de montepinar. Los recio eran una familla de”clase alta”no soportaba vivir encima de ese tipo de gente ya que siempre ellos eran muy ordenados.

Fue presdiente de mirador de montepinar seleve una personalidad más nerviosa de la que tenia antes del nombramiento.









MÒNICA
Katy perry
la katy perry es la meva cantant favorita i m´ha agrada molt la katy perry perque m´ha agrada molt les seves cançons que fa.


MARTA
CHRISTINA AGUILERA

CHRISTINA AGUILERA és una cantant i m'agraden les seves cançons que canta

per exemple la cançó de “ven conmigo baby “ la canço del video i la “solamente tu”


i m'agraden la seva roba i té el cabell molt llarg amb metxes de color vermell i té una habitació de color verd i una cadira de color vermell.   


ÒSCAR
Criss angel


el criss angel me gusta porquease magia i esta fuerte i me gusta su musica es americano i tiene el pelo largo i negro, el criss angel qiere muxo a su madre i tiene collares i es mejor que todos los magos de la tele.



DAVID GARCÍA
 Messi


Es diu Messi es un jugador del Barça es el mejor  jugador del Barça es el numero 1 del Barça, gana motxo diners i copàs, i Marca motxos Goles, an ganado muxos Patidors, ha ganado 19 titulos de liga, 25 titulos de la copa del Rey 2 copàs de la liga, 3 titulos de la liga de la Campe-ones, 4 Copàs UEFA, 3 Copàs ferias Internàs de Ciudades y 3 Uefa súper Copàs además de mochos trofeos menores.      


2 comentaris: