Qui som

Curs 2017-18 i canvi de nom, ara ja no som USEE, ara som SIEI. Tenim moltes ganes de fer projectes nous i treballar en equip! Cristina N. Lagos (psicòloga), Mònica Moreno (educadora) i Cristina Tallada (pedagoga).
DESITGEM UN BON CURS A TOTHOM!


Un curs més i ja en van 6! I és que la USEE no para! amb energia positiva i ganes de fer coses noves comencem. Hem canviat una mica l'equip, renovant i alhora continuant amb la nostra essència, som: Noemí Burgos, Mònica Moreno i Cristina Tallada. Ah! també la Margarita Coll, la vetlladora.
Bon curs 2016-17 a tots i a totes, endavant amb els nous reptes!


Repetim l'equip un curs més i amb la mateixa il·lusió: BON CURS 2015-16. Hem incorporat a l'equip la Meritxell i, en agafar la baixa per maternitat, l'Esteve com a vetlladors. Benvinguts!

Les tres integrants de L'EQUIP DE LA USEE DEL S'AGULLA estem preparant el nou curs carregades de bones propostes i ganes de treballar. BON CURS 2014-15. 

Ja ens hem posat a treballar per tal que el curs 2013-14 a la USEE del S'Agulla de Blanes sigui un bon curs, l'equip de professionals que vetllarà pels nois i noies adscrits a aquest recurs són:

Anna Guilà (psicòloga)
Cristina Tallada (pedagoga)
Mònica Moreno (educadora) 


Aquest curs 2012-13 a la USEE del S'Agulla de Blanes l'equip de professionals que vetllarà pels alumnes d'adscrits a aquest recurs són:

Anna Guilà (psicòloga)
Cristina Tallada (pedagoga)
Mònica Moreno (educadora) 
Olga Planas (educadora)
Àgata Waclawek (educadora)

Estem engrescades i disposades a treballar de valent, bon curs a tothom!


El curs 2011-12 s'inicià la USEE a l'institut S'Agulla de Blanes amb l'equip de professionals següent:
Anna Guilà (psicòloga)
Cristina Tallada (pedagoga)
Mònica Moreno (educadora)
Àgata Waclawek (educadora)