dijous, 24 de novembre del 2011

TEMA DEL MES

Novembre 11. El meu poble
Ens hem posat a escriure cosetes sobre el nostre poble:

El meu poble: Blanes
El meu poble es diu Blanes. Nosaltres tenim a Blanes té una roca
que se diu La palomera. Alla la gent va a saltar. També tenim una variacio de parcs. Una estacio de autobus i una de tren.Dos camps de futbol. Hi ha molts barris: Els pabos, calaguido, els pins, la plantera, quatro vientos etc.el camp mes important de Blanes
es el calaguido. Tenim molts campings i molts hotels. També tenim un cinema i molts i molts restaurants xinesos. El macdonalds i el burger king. També tenim molts supermercats: lidl, aldi, caprabo, maxi dia, dia, grosmercat, mercadona. Nosaltres fem moltes festes, en Blanes tenim una tradicio que es un concurs de focs artificials la gent ho aprecia molt....
HRISTO

 
Al meu poble:Blanes
El meu poble es un poble molt bunic on passejar a mi m'agrada molt, bueno a la gent li encanta: te camps de futbol i moltes coses, tiendas y residencias, tambe colegios i bibioteca i moltes més coses, una platja que es diu la palomera i te parcs.
KAWTAR

EL MEU POBLE: BLANES MONICA RODRIGUEZ PALOMINO
EL MEU POBLE BLANES ES MOLT GRAN I TENIM DOS PARCS: UNA PLATJA; RESTAURANTS, UNA CAIX, UNA BIBILIOTECA, TENDAS DE ROBAS, UN CAMP DE FUTBOL, EL MACDONALS, EL CINE, EL MERCADONA, EL COCTEL, EL METGE, ELDENTISTA, LA TENDA DE COTXES, LA FESTA DELS FOCS ARTIFICIALS, L'AJUNTAMENT, LA TENDA DELS XINOS, EL LIDEL, EL TEATRE, LA GELATERIA AMB GELATS ; L'ESCOLA DE REPAS.

 
El meu poble Blanes
Es bonic hi ha una llibreria hi ha una biblioteca hi ha dos parcs i un burger king i un dia i una platja de blanes i un restaurant xino i una caixa automatica i un poligon industrial i un ajuntament de blanes i un camp de futbol de calaguido i un tenda de sabates i un cinema i hi ha molta gent el poble de Blanes
David Luque

 
El meu poble es diu : Blanes
Blanes és un poble gran, te un camp de futbol També tenim platja i una bliblioteca de Blanes, la palomera amb la bandera groga i vermella i tenim botigues i pastiseriaes com per exemple l'activa. Una botiga de llaminadures es diu el drac, hi anem moltes vegades jo i la meva germana, i el meu pare es queda a casa.
La meva germana i jo fem els deures tan jo com la meva germana i el meu pare està mirant la tele o l'ordinador . Supermercat hi han 4. A Blanes es bonic cabrabo i el cine on fan pelicules de persones. Fem moltes festes halowen. Un concurs de focs artifisials. Ara tocan música. Hi ha temporal.
Marta Brunet 


Ens ha costat una mica pensar en el que volíem escriure però després hem jugat amb els colors i els tamanys de les lletres i ens ho hem passat d'allò més bé!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada