dimarts, 28 de febrer de 2012

TEMA DEL MES

Febrer 12. Les diferents cultures de la USEE
Hem treballat el tema a l'aula i, aprofitant la visita a Ràdio Marina del dia 5 de març, els nostres alumnes gravaran aquesta presentació que cadascú ha preparat:


- Hola. Em dic David, tinc 13 anys i sóc de Blanes. El meu pare és de Màlaga i la meva mare és de Lloret de Mar. També tinc un germà un any més petit que es diu Òscar. A casa parlem el castellà. El meu menjar preferit són les "empanadilles" i una de les tradicions que celebrem a casa és el dia de Sant Joan.


- Bon dia. Sóc la Mònica, tinc 13 anys i vaig a 1r d'ESO de l'institut S'Agulla. El meu pare és d'Anadalusia i la meva mare de Blanes. Tinc una germana petita que es diu Maria. A casa tots parlem castellà. M'agrada el pa amb tomàquet, el peix al forn i els macarrons. Amb la meva família celebrem el Cagatió, la Pàsqua i cada estiu anem a veure els focs artificials de Blanes.


- Hola. Em dic Joan i sóc de Blanes. La meva mare és de Granada i el meu pare de Màlaga. El nostre idioma és el castellà. Del menjar el que més m'agrada és el pa amb tomàquet. Una de les tradicions de casa meva és fer un plat que es diu "pipitoria".


- Bon dia. Sóc la Kawtar i sóc de Marroc com els meus pares. Fa 13 anys que vivim a Blanes. Aquest curs vaig a 4t d'ESO a l'institut S'Agulla. Els meus idiomes són el castellà i l'àrab. M'agrada molt menjar cuscús.

- Hola sóc la Marta, tinc 15 anys i estudio 3r d'ESO a l'institut S'Agulla de Blanes. Tinc una germana i un germà, els meus pares són de Blanes. Parlo català i el meu menjar preferit és el pa amb tomàquet, el tortell, la crema catalana i la pizza. La festa que més m'agrada és la de Sant Jordi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada